Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Bandırmaspor Ankara'dan 3 puanla döndü

Bandırmaspor Ankara

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup 20. hafta müsabakaları kapsamında Deplasmanda Bugsaş ile karşılaşan Bandırmaspor, normal süresi 0-0 biten karşılaşmada 5 dakikalık uzatmada kazandığı penaltıyı yeni transfer Talha Mayhoş'un ayağından gole çevirerek maçı 0-1 k

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup 20. hafta müsabakaları kapsamında Deplasmanda Bugsaş ile karşılaşan Bandırmaspor, normal süresi 0-0 biten karşılaşmada 5 dakikalık uzatmada kazandığı penaltıyı yeni transfer Talha Mayhoş’un ayağından gole çevirerek maçı 0-1 kazandı.
Stat: OSTİM
Hakemler: Serhad Ürkmez, Yusuf Bozdoğan, Oğuz Kağan Çalışır
BUGSAŞ Spor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Rahmi Muhammet, Volkan, Tolgahan, Mikail, Cebrail, Necati, Osman (Dk. 74 Hasan), Bahadır, Burak Altıparmak (Dk. 84 Burak Kara), Ahmet Güven (Dk. 90 Ahmet Baykal)
Bandırmaspor: Ethem, Onur (Dk. 71 Eren), Ali Kuleli (Dk. 71 Hakkı İsmet), Oğuz Kocabal, Furkan, Serkan, Muharrem Ozan, Ali Serin (Dk. 53 Talha), Oğuz Özden, Cenk, Yasin
Gol: Dk. 90 Talha (Bandırmaspor)
Sarı kartlar: Dk. 21 Volkan, Dk. 84 Burak Altıparmak (BUGSAŞ Spor), Dk. 36 Onur, Dk. 41 Oğuz Özden (Bandırmaspor)
Maçın ilk yarısını rüzgara karşı oynayan Bandırmaspor, rakibi Bugsaşspor karşısında rüzgarın dezavantajıyla pozisyon üretmekte ve oyun kurmakta zorlandı. Müsabakanın 2. yarısına rüzgarı arkasına alarak başlayan Bandırmaspor’da dakikalar 53’ü gösterirken Ali Serin’in sakatlanmasıyla oyuna yeni transferlerden Talha Mayhoş girdi. Talha Mayhoş oynadığı oyun ve gösterdiği performans ile göz doldurdu. Karşılıklı ataklarla geçen müsabakada ikinci yarı üstün oynayan taraf Bandırmaspor’du.Bandırmaspor her nekadar üstün oynasada aradığı golü bir türlü bulamadı. yakaladığı pozisyonlarda 1 topu direkten dönen Bandırmaspor, maçın normal süresinde gol bulamayınca dakikalar 90’ı gösterirken 4. hakemin tabelasında 5 dakika uzatma işaret edildi. Uzatmaların son dakikalarında Bugsaşspor’lu oyuncunun topu el ile kesmesiyle, yardımcı hakemin uyarısıyla maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Yeni transferlerden Talha Mayhoş’un kullandığı penaltı atışında, Talha nefis bir şut ile penaltı atışını gle çevirince, Bandırmaspor zorlu Ankara deplasmanında Bugsaşspor’u 0-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bandırmaspor 20. hafta sonunda 43 puan ile liderlik koltuğunda yerini biraz daha sağlamlaştırdı. Öte yandan Cumartesi günü oynanan bir diğer önemli karşılaşmada İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşan İnegölspor, maçın 90 dakikasını 0-1 önde götürmesine rağmen son dakikada yediğ gol ile sahadan 1-1 berabere ayrıldı. 38’er puanlı 2 takımdan Göztepespor averajla 2. sırada yer alırken İnegölspor ise 3. sırada yer alıyor. Bir diğer karşılaşmada ise Hatayspor gittiği Pazar deplasmanında attığı 1 gol ve aldığı 3 puan ile 4. sırada bulunuyor. Ligin üst bölümünü ilgilendiren diğer karşılaşmada ise bugün Ankaragücü evinde Sarıyer’i ağırlayacak. Öte yandan mutlak 3 puan parolasıyla evinde Kocaelibirlikspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor, 2-2 berabere götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yediğ gol ile karşılaşmadan 2-3 mağlup ayrıldı. Kocaelibirlikspor aldığı 3 puan ile sıralamada 26 puan ile 9. bulunuyor.
B. İLKHABER



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı